Két autó ütközött frontálisan Kiskunhalason

Ketten megsérültek vasárnap este Kiskunhalason egy balesetben, amikor egy Renault és egy Audi karambolozott, utóbbi az ütközés után egy közeli ház falának is nekicsapódott.

 

A baleset vasárnap este negyed nyolc körül történt a Jókai és a Csokonai utca kereszteződésében, amikor a Renault kihajtott a neki jobbról érkező Audi elé. Az Audi bal hátuljának ütközött, ami ezután a jobb oldali padkára hajtott, ahol egy közlekedési táblát kiütött a helyéről, majd egy fának és egy villanyoszlop beton talapzatának is nekicsapódott, megpördült és egy ház falának ütközve állt meg.

Információink szerint a totálkárosra tört Audiban ketten utaztak, minden légzsák kinyílt és működésbe léptek a biztonsági rendszerek. Az Audi hölgy utasát és a Renault vezetőjét vitték el a mentők a helyszínről a kórházba.

A balesethez riasztották a tűzoltókat is, akik áramtalanították mindkét járművet. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljes útzár volt az említett kereszteződésben, a rendőrség a forgalmat a környező utcákra terelte.