Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket

A kormánypártok szerint a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják véleményüket a legújabb nemzeti konzultáción.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: örömmel látják, hogy már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket papíron és online.
Az is világos viszont, a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket  – tette hozzá. Rámutatott: a baloldali pártok mindegyike támadja valamilyen formában a nemzeti konzultációt.
„Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumusok, az LMP-sek, a jobbikosok mind egy követ fújnak. Az egyik begyűjti a kérdőíveket, a másik kilopkodja  a postaládákból, a harmadik összetépi, a negyedik  megkérdőjelezi az egész konzultáció értelmét” – mondta.
Hozzátette: értetlenül állnak ezek előtt, vajon miért teszik ezt minden egyes nemzeti konzultációnál? Ugyanez történt a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságpolitikáról, a családpolitikáról szóló konzultációk esetén is – idézte fel.
Miért akarja mindig ellehetetleníteni a baloldal, hogy az emberek elmondják a véleményüket? – tette fel a kérdés a KDNP-s politikus.
Szerinte azért, mert ők nem a magyar emberek, és nem a nemzeti érdekek képviseletére szerződtek, hanem az idegen érdekek érvényesítésére.
Ezért nem akarják, hogy messze elhallatszódjon a magyar emberek véleménye a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről  – fejtette ki.
A most indult nemzeti konzultációban ugyanis olyan a kérdésekben kérik a magyar emberek állásfoglalását, hogy hogyan kezeljék a járvány okozta gazdasági károkat.
„Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló  pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítsák hazánkat? Védjük meg, vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk, vagy folytassuk a munkahelyvédő  és teremtő programokat”? – sorolta a kérdéseket.
Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjük a bevándorláspártiak nyomásának?
A baloldal azzal, hogy próbálja megakadályozni a nemzeti konzultációt, ismét egyértelművé tette, hogy nem a magyar emberek oldalán, hanem a bevándorlás, a második Soros-terv, az ország nemzeti és gazdasági szuverenitásának feladása mellett áll – rögzítette Nacsa Lőrinc.
A kormánypártok arra buzdítanak mindenkit, ne hagyják, hogy a baloldal  elhallgattassa. Minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet! – mondta a kormánypárti képviselő.
Kérdésre az Index körül kialakult helyzetről, a portál függetlenségéről elmondta: nem foglalkoznak továbbra sem magántulajdonban lévő médiavállalatok belső ügyeivel, de a különböző baloldali politikusokkal való találkozások egybeesése feltűnő. Őket kellene megkérdezni, mi is hangzott el ezeken a találkozókon. A Gyurcsány-pártnak biztos, hogy több információja van a történtekről – fogalmazott.
Megjegyezte: számos olyan cikk jelenik meg, amiben sértegetik a magyar embereket. Ami a véleményemmel nem egyezik, de ez is mutatja, Magyarországon sajtószabadság van – tette hozzá,
Arról is kérdezték a képviselőt, hogy a Matolcsy György vezette jegybank versenyképességi felmérést készített, és e téren 19. helyre sorolták az unióban Magyarországot. Eszerint komoly problémák vannak az oktatással, az egészségügy területén pedig a legutolsó helyre sorolták hazánkat.
Nacsa Lőrinc azt mondta: régiós szinten összességében nem sorolta rossz helyre Magyarországot a dokumentum. A jegybank jelentéseit mindig kiemelt helyen kezelik, és mindig érdemes odafigyelni rájuk. Hasonlóan látják a jegybankkal, hogy Magyarország gazdasága, versenyképessége, pénzügyi stabilitása az utóbbi időszakban erősödött, gazdasági téren kifejezetten jó mutatókat is rögzített a jegybank. Az oktatás és az egészségügy területén történt számos fejlesztés, de azt is látják, hogy még sok a teendő, és ezért a jövő évi költségvetésben az ideihez – és minden eddigihez képest is  – nőnek az oktatásra és egészségügyre fordítható források. Azt is szeretnék, ha sportnemzetből sportoló nemzet lennének, ez is évek óta a kormány célkitűzései közé tartozik – jegyezte meg a politikus.