A rendőrök holtan találták a kiskunmajsai emberölés feltételezett elkövetőjét

Kiskunmajsa, 2020. február 21. Bûnügyi helyszínelõk és tûzoltók dolgoznak egy Kiskunmajsához közeli lakatlan tanya udvarán, egy kútnál 2020. február 21-én. A rendõrség holtan találta meg a kútban azt a 75 éves férfit, aki február 17-én tûnt el, miután megölt feleségét megtalálták a Kiskunmajsához közeli tanyájukon. Az emberölés kapcsán keresett idõs férj halálának körülményeit vizsgálja a rendõrség. A tanya, ahol a kútból kiemelték a férj holttestét közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol korábban holtan találták az idõs feleségét. MTI/Donka Ferenc

A hétfői kiskunmajsai emberölés kapcsán keresett idős férfit a rendőrök csütörtökön holtan találták meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Egy kiskunmajsai tanyán hétfő este holtan találtak egy 76 éves nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, a gyilkosság ügyében egy 75 éves kiskunmajsai férfit keresett.

Az idős férfit – lakossági bejelentés alapján – csütörtökön délután találták meg holtan.
A haláleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

A megyei hírportál (baon.hu) szerint az emberölés kapcsán keresett idős férfi az elhunyt nő férje. Információik szerint a tanya, ahol egy kútból emelték ki a férfi holttestét, közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol hétfőn holtan találták az idős nőt.