Gazdag Dániel: magammal szúrtam volna ki, ha nem fogadom el a klub ajánlatát

Gazdag Dániel úgy érzi, a legjobb döntést hozta meg azzal, hogy hosszabbított klubjával, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Philadelphia Unionnal.

A magyar válogatott középpályás szerdán 2025-ig, három plusz egy évvel hosszabbította meg szerződését az Unionnál, mellyel a tavalyi szezonban döntőbe jutott, ráadásul egyénileg is kimagasló évet zárt. A 26 éves futballista csütörtökön a közmédiának elmondta, hogy a legfontosabb szempont az volt számára, hogy családja boldog Philadelphiában, olyan ajánlata pedig nem is volt máshonnan, amiről neki kellett volna döntenie.
“Úgy gondolom, hogy igazából magammal szúrtam volna ki, ha nem fogadom el a klub ajánlatát” – jegyezte meg Gazdag, hozzátéve, hogy sok érdeklődés volt iránta, ezek nagy része viszont csak érdeklődés maradt. “Csak egy pár volt, ami átment ajánlatba, ami komolyabbra fordult, viszont azok egyszer sem jutottak el odáig a klubommal való egyezkedés során, hogy nekem kellett volna döntenem arról, hogy megyek vagy maradok” – tette hozzá.
A legutóbbi idényében 24 gólig jutott Gazdag, aki az új szerződésével együtt a 10-es mezszámot is megkapta. Arról is beszélt, hogy a Philadelphia vezetésének az a célja, hogy a csapatot egyben tartsa, az új idényben pedig újra a bajnoki címért szeretnének harcolni.